Reinfeldt tagen på sängen

Aftonbladet har ett enormt bildakriv. (enl en god vän som är journalist så finns det där ett par bilder som inte varit med i tidningen, som skulle kunna förändra samhället till och med...tidningen har valt att inte pubilcera dem dock.

Bildarkivet är en tillgång tex om man ringer upp en person för att göra en interjuv, då är det bara att plocka en passande bild. Bilden bör ju också passa i i repotaget. Tex om kungen blev påkörd med en EU.-moppe av en finning tonåring så att kungen var tvungen att amputera benet så kan ju inte Aftonbladet välja en bild från Fotbolls EM då statsministern skrattade av lycka för Zlatans 1-0 mål. Det skulle se sjukt ut, Först en bild där kungen ligger på marken sönderlslagen i ansiktet och sen en bild på en skrattande Reinfeldt

"Reinfeldt hälsar till kungen: Krya på dig!"

Nu ska ju tydligen Daniel Westling flytta lite närmare Victoria. Kungahuset bedömer experterna ska få en ytterligare socialbidragstagare i slottet snart. Detta visste inte Reinfeldt att Daniel flyttat, utan den informationen fick han av Aftonbladet. Aftonbladet har i alla fall lyckats att ordna en bild på statsministern där han verkligen ser ut att bli tagen på sängen av informationen. Han får till och med Homer Simpson att se smart ut. Reinfeldt ser verkligen korkad ut på bilden "vaaa? dahhh? fattar inget"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0