Gula Gubben får ligga!!
Har man inte dåligt självförtoende så får man det. Läste att mannen ovan, "Gula Gubben" får ligga hur mycket som helst. Han åker runt på festivaler.(typ Hultsfredsfestivalen) Sitter i tält och festar. spelar dåligt på sin gitarr, är fet och mycket äldre än mig. Han har ett skägg som ser fördjävligt ut, säkert fullt med löss och gonorre och sånt. Han har en gul, ful overall också, som även kännertecknar honom.Han brukar till och med göra sina behov i den har jag hört. Ändå får karln ligga med hur mycket brudar som helst. Tjejerna flockas kring honom!!!!!!!!!!!!!!!

Om Gula Gubben har ett bättre samliv än mig så är det typ bara att hänga sig högt.. Han har sagt i en tidning " Lätt...jag får till det med 40-50 brudar under en sommar. HERREGUD...det är mer än vad jag någonsin kommer att ha i mitt liv, även om jag skulle bli den äldsta mannen i världen.

Att som singel få all denna information..blev HELVETESKT JOBBIGT....
Det närmsta ett förhållande jag haft på ett tag är ett telefon samtal från en brud i Lettland som ringde till mig. Jag blev glad. Vi pratade länge. Hon verkade fin.
När jag frågade efter hennes namn blev hon förvånad.
Vi har ju varit tillsammans i tre månader sa hon argt.
-Har vi? , svarade jag förvånat.
-HERREGUD skrek hon. Du gick ju härifrån för 10 minuter sedan.
Hon hade ringt fel.
Närmare än så kommer jag inte ett förhållande. Vad ska jag göra då?
Ska jag anlägga skägg, fisa på krogen, bli ännu fetare och gå omkring med snowjogging, hatt och en rosa overal med bromspår utanpå overallen? Ska jag bli "Rosa Mannen"????

Livet är orättvist. Jävlit orättvist. Jag vill bara ha en kram. innan midsommar

Midsommar 2011
då för att kunna ha ett mål som är någonrunda realistikt

Kommentarer
Postat av: fred

Fy fan vad vi tänker lika, du och jag. Själv känner jag att 2011 är lite tidigt, men vi kan ju alltid tävla!

2008-06-12 @ 14:20:00
Postat av: -A-

En annan orsak till att han egentligen inte borde få ligga är att han, på riktigt, heter Geta Lööf. Dock har han varit svensk mästare i improvisationspoesi och äger en vinylbutik.. Men det lär väl i och för sig inte imponera på festivalbrudar.

2008-06-12 @ 17:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0