PRO sätter skräck i samhället.


Det är underbart att googla och läsa vad PRO:s medlemmar kräver. Om man sammanfattar det hela i stora drag så skulle det se ut så här: Alla pensionärer ska ha allt gratis och ha minst en konserv med en thailändska i skafferiet om nöden inte skulle gå någon lag.


PRO kräver gratis SL-kort


PRO kräver Pappografi


PRO kräver fria taxiresor.


PRO kräver sänkt straff (för vad?, för begarvningar, eller för nekrofeli)


PRO kräver billigare mat (för pensionärer)


Varför krävde dom inte allt INNAN de blev pensionärer? Det är dags att tänka på sånt när man står med andra foten i graven?


Andra föreningar eller politiska partier uttrycker ju sig inte så att dom kräver saker. Jag känner bara till vid ett historiskt tillfälle man krävt något som pensionärerna gör och det var nazisterna.


Jag ser bara framför mig PRO:s ordförande Curt Persson står där på Hötorget med 15.000 ilskna pensionärer som viftar med Konsumkassar från 1977 som kräver ut sin rätt att man kräver att Bingolotto ska sändas på lördagar i TV4 och att Leif "Loket" Olsson ska vara programledare igen.


På tal om att vara ordförande för PRO, det är väl en post som man inte sitter på speciellt länge? Jag menar de som ansöker om att bli medlemmar hinner väl avlida innan medlemskrotet kommer lagom till dödsboet. "Vi tvingas dessvärre ställa in PRO:s årsmöte då hela styrelsen avlidit under detta år"


PRO vill också kedja fast sig för att regeringen vill privatisera apoteken. Det är inte första gången de hotar med något sådant. Skulle de hålla sina löften någon gång så skulle stadens gator krylla av både levande och döda pensionärer som kedjat fast sig från allt till mindre kaffe i förpackningarna till indragna badtider för pensionärerna i Säffle. Herregud, låt dom få göra detta. Låt dom ha egna reservat där de kan sitta och kedja fast sig i lugn och ro. Då kan dom sitta där och gråta och säga att det var bättre under Tage Erlanders tid.


Jag ska vara ärlig, jag blev först glad över att läsa att de ville kedja fast sig, Jag tyckte det var häftigt! Äntligen skulle man slippa att de står inne i affären och grinar för att korven gått upp 25 öre kilot. Men vad gör de? Det kedjar visserligen fast sig, men med PAPPERSKEDJOR! Hur dum för man vara? Vem tar sånt på allvar? Skulle Reinfeldt säga "oj, nu är det allvarligt, gamla människor som håller i papperskedjor, utanför apoteket, det är ju farligt" För fan kan dom inte vara lite mer drastiska? Då kanske det börjar hända saker!

En fråga till varför har dom en hemsida? De varken vill eller kan lära sig internet.

Datalärare: Svea, så tar du musen och..

Svea: Snuskhummer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0