Niklas Strömstedt lägg av och blogga för fan

Alla som någon gång haft en skiva med Niklas Strömstedt förnekar det medans ångestattackerna kryper fram, och de försöker förtränga det med alla medel. Alla som varit på en Strömstedtkonsert förnekar det ännu mer. För vem kommer egentligen i håg denna man? Denna man som egentligen mest var känd för textraderna "....vi körde på en fågel och begravde den..." Fan., att man kan bli så känd för att köra på en ful gråsparv. Men Niklas tyckte det var vackert. Nu när han är bortglömd (jag tror tom Niklas har glömt bort sig själv) så åker han runt hela jävla Lidingö för att se om han kan köra på något nytt. I tisdags så åkte en humla in i vindrutan, Niklas försökte skriva " Humlan sa hum hum mumm mumm da da da da - på min vindruta som en krossat hjärta hum hum" typ.

I sin ensamhet bloggar Niklas en hel del. Alla som läser hans blogg inser att han behöver tvångströja och starka medicner. Detta är Niklas sätt att "ha kontakt med sina fans" Jag tror hans fan bodde i Laxå eller nåt sånt. Han heter visst Leif och ligger i coma sedan 1989.

Niklas bloggar och bloggar. Men ingen bryr sig, Nu börjar det bli lite homosexuella anspelningar på hans blogg. Om ni kollar på en bild han lade in så förstår ni vad jag menar, En ung Niklas Strömstedt med en nästan naken Ralf Edström. Både ler. Båda myser och ser intima ut. Vad hände sen efter bilden tagits? En egen liten UEFA-cup hemma i Strömstedts välstädade pojkrum? Fick han in den?

Vad lägger Niklas ut för bilder härnäst på sin blogg? Jag vill inte veta.Great balls on fire?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0