Tennisprofil misstänkt för våldtäkt i ett snöigt Båstad

http://www.expressen.se/sport/1.1228247/tennisprofil-misstankt-for-valdtakt-i-bastad

"Tennisprofil misstänkt för våldtänkt i Båstad"

När man skriver ordet "Profil" i Expressen så menar man i regel inte någon som är stjärna i sin katerogi, utan någon annat i detta fall någon fet bollkalle i från Växjö med svåra erektionproblem etc.

Jag fick dock en rolig bild i skallen när jag läste om detta. Jag fick för mig att det var Björn Hellberg dvs oraklet från "på spåret " bland annat.

Han satt bara vid kaffeautomaten på hotellet eller nåt. Sen kommer det en brud som ser hjälplös ut, eftersom hon tappat sitt lösenord till lunarstorm. Eftersom Björn är en fin och mycket empatisk människa så vill han hjälpa henne att hitta lösenordet..så han ber henne sätta sig brevid honom och knäppa upp blusen..för tänk om lösenordet ramlat mellan brösten. Tjejen skriker,. Björn tror hon skriker av glädje för det gör han. Han hittar inget lösenord i blusen så han ber tjejen öppna byxorna. Men eftersom hon är i extas så förstår hon inte Björn, tror Björn själv i alla fall så han öppnar byxorna själv, och gräver vid andra hålet (golfexpert som han också är) men..nej. Inget lösenord där!
Han ber henne lägga sig ner, för i bland har lösenord den förmågan att man måste "skramla" på personen för att det ska lossna så han lägger sig ner på tjejen och trycker till med sin orakelkropp...men inget lösenord poppar fram?
Björn är förvånad! Hotellet har redan ringt polisen eftersom Björn misstänker att lösenordet ramlat in i hans byxor så han öppnar sina byxor, men i all uppståndelsen så hittar han den inte,.

Polisen kommer och Björn försöker att förklara att han minsann är en god människa.

OBS.. Det är INTE vad jag vet Björn Hellberg som är misstänkt. Misstänker att det är någon helt annan..så ta detta på skämt..

Kommentarer
Postat av: Shawn

Det brukar vara så.. Om det står "profil" eller "svensk världstjärna" då är det oftast någon okänd..

2008-07-12 @ 01:50:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0