Ernst gråter

http://www.expressen.se/noje/1.1230850/har-brister-ernst-ut-i-tararExpressen skriver att Ernst Kirchsteiger har känslor. Alla förvånas. Alla trodde att Ernst var Sveriges egen Terminator. Kall. Instabil och helt känslofri. Förmodligen kunde Ernst känna lite lycka när han under sina meningslösa promemader i skogen hittade nästan hen hel och fungerande bräda. Då kunde han vara lite lycklig. Tog med sig brädan hem. Satte på lite kaffe. Tittade på brädan medan kaffet rann ner i strupet. Gick ut på altan. Tog med sig brädan. Njöt och tittade på den i timmar "Vad kan den här brädan vilja bli" tänkte Ernst och gned händerna mot varandra. Han tog sedan fram motorsågen och gjorde en smörkniv av den. När smörkniven var färdig så blev Ernst en kall människa igen. Funderade återigen på att morda grannfrun med den nya smörkniven. Det är kul att Expressen skriver om detta. Se på bilden, viket Scoop. När man ser på Ernst när det precis som han har fått beskedet att det var 2 världskrig - men för honom när det en nyhet. Händelsen är dock att Ernst blev lite förtjust i familjens (som Ernst var och snickare hos) 4 åriga son Ferdinand och tvärtom. När Ernst packat sin lilla ryggsäck och skulle resa så började både pojken Ernst och gråta. Ernst gav telefonummer till pojken så de kunde hålla kontakten. Ernst säger själv till tidningen: "Det är oundvikligt att man får kontakt känslomässigt med hela familjen när man tillbringar flera dagar tätt med varandra. Barn dras väldigt ofta till mig, det är något jag är stolt över, säger Ernst." Läs den meningen igen "barn dras ofta till mig, det är något jag är stolt över..." Hade det varit Tito Beltran det handlat om hade nog Expressen inte skrivit så...jag menar det kan tolkas fel, det var ju tur att det var inte var tvärtom "..jag dras odta till barn, det är jag något är stolt över...""

Fyllesnack och fyllesms


Varje gång som jag supit till och tappat minnet så vaknar jag alltid panikartat och springer och leter efter mobiltelefonen - ja, jag får alltid söka efter den! Jag har alltid lagt den på något konstigt ställe. Bland strumporna, ungsluckan, INNE i faxen...ja och sånt. Jag undrar egentligen hur jag tänker. "Jag stoppar välss in mobbehevlitet i ugnen så deen är het tills i morgon" "Undrar om jag kan faxa i väg mobilen till Danne" Ja. och ibland hittar jag den inte alls. Eftersom jag inte har en fast telefon så får jag gå in på MSN och be någon rina upp mobilhelvetet. Sedan är det jälvit jobbigt. För då ska jag kolla VEM jag har ringt, och VEM jag har sms:at. Varje gång blir det en chock. En gång hade jag ringt Sven Wollter. Samtalstid: 2 timmar!
Det minns jag inte! Sedan pinsamma SMS till arbetskompisar osv...."du har fin stjärt Kent" osv. Skitjobbigt eftersom jag inte är Gay. En gång hade jag ringt och snackat med en snubbe som jag inte talat med på flera år. Det minns jag inte.
Den utekvällen hade varit lyckad. Vaknade utan ångest, och jag trodde attt jag inte gjort nåra fyllesaker. Så jag låg och njöt i min solstol till han ringde.

Han: Haha. Du var i fin form i går
Jag: Ja, visst var jag *skratt*
Han: Men du...det där om din mormor?
Jag: Min mormor?
Han: Känns det jobbigt?
Jag: Ehh. Jaaa..det börjar kännas jobbigt i alla fall. Vaddå mormor
Han: Sa du att du skulle PULA MED DIN MORMOR eller sa du att du skulle MULA din mormor?

Panik. VIlket skulle vara värst, tänkte jag. Att jag skulle ha ett samlag med mormor eller att jag skulle mörda henne. Av vilken anledning skulle jag göra det här? Det kändes ångestfyllt.

Tennisprofil misstänkt för våldtäkt i ett snöigt Båstad

http://www.expressen.se/sport/1.1228247/tennisprofil-misstankt-for-valdtakt-i-bastad

"Tennisprofil misstänkt för våldtänkt i Båstad"

När man skriver ordet "Profil" i Expressen så menar man i regel inte någon som är stjärna i sin katerogi, utan någon annat i detta fall någon fet bollkalle i från Växjö med svåra erektionproblem etc.

Jag fick dock en rolig bild i skallen när jag läste om detta. Jag fick för mig att det var Björn Hellberg dvs oraklet från "på spåret " bland annat.

Han satt bara vid kaffeautomaten på hotellet eller nåt. Sen kommer det en brud som ser hjälplös ut, eftersom hon tappat sitt lösenord till lunarstorm. Eftersom Björn är en fin och mycket empatisk människa så vill han hjälpa henne att hitta lösenordet..så han ber henne sätta sig brevid honom och knäppa upp blusen..för tänk om lösenordet ramlat mellan brösten. Tjejen skriker,. Björn tror hon skriker av glädje för det gör han. Han hittar inget lösenord i blusen så han ber tjejen öppna byxorna. Men eftersom hon är i extas så förstår hon inte Björn, tror Björn själv i alla fall så han öppnar byxorna själv, och gräver vid andra hålet (golfexpert som han också är) men..nej. Inget lösenord där!
Han ber henne lägga sig ner, för i bland har lösenord den förmågan att man måste "skramla" på personen för att det ska lossna så han lägger sig ner på tjejen och trycker till med sin orakelkropp...men inget lösenord poppar fram?
Björn är förvånad! Hotellet har redan ringt polisen eftersom Björn misstänker att lösenordet ramlat in i hans byxor så han öppnar sina byxor, men i all uppståndelsen så hittar han den inte,.

Polisen kommer och Björn försöker att förklara att han minsann är en god människa.

OBS.. Det är INTE vad jag vet Björn Hellberg som är misstänkt. Misstänker att det är någon helt annan..så ta detta på skämt..

Pisspåse serverad av Expressen

Det är säkert synd om Lage som expressen skriver om i dag. Sjukhuset i Kalmar har snott hans protes och han verkar inte få någon ny. MEN måste de visa upp hans URINPÅSE?? Jag tappade lusten för frukosten kan jag säga när Expressen serverade en gammal mans urin i morse. Är det ett STRAFF? Det är väl ändå inte JAG som snott hans ben?

http://www.kvp.se/nyheter/1.1226937/sjukhuset-tog-lages-protes


Huka er Kicki Danielsson är på vägarna!


Ni som bor i Dalarna med omnejd. Håll er inne! Kicki Danielsson är i Dalarna med ett eget "Allsång på Skansen" så nu är det risk att det blir "halvstång på Skansen" Kicki kör bil riktigt illa. Speciellt efter ett par glas. Det känner vi nog alla till
När Kicki var med i Melodifestivalen och sjöng "Dag efter Dag" - var det ingen som då förstod att det handlade om hennes drickande. Några år senare då med " Bra Vibirationer" - handlade det om hennes dileruim och fylletics" Att ingen förstod det då? Det var ju så självklart. Alla berömde hennes korograf - nu vet vi att han hette Jack Daniels.

Btw. Så vet jag en kille som en gång drog hem Kicki efter en spelning (släpkärra då?)

Hon hade tydligen varit helt vild. Hade slitit av sig alla kläderna i ett huj - hade BDSM kläder under. Min bekanta ansåg efteråt att detta var en traumatisk upplevelse som han inte ens delar med sig sina värsta fiender. Han mådde så dåligt att han åkte till Hallsta i stugan i en vecka för att enbart dricka - gråta och kräkas. Men han lyckades aldrig att förtränga det här

Dagens ungdom. Hört i tunnelbanan

Kille1: Såg du "Här är ditt kylskåp i går. Kicki Danielsson var med"
Kille2: Vawrför var HON med?
kILLe 1: För att hon är artist?
Kille2: Trodde hon bara var en känd a-lagare

PRO Onda?

När fan blir gammal blir han sentimital heter det visst? Men det är fan bara en skröna. De flesta tanter som blir gamla blir onda, i alla fall mot mig i synnerhet äldre damer.

När man står i kön på ICA tex och man är stressad som fan och har en 140 årig tant framför sig så kan man ge sig FAN på att hon visar sin pensionärsmakt genom att inte hjälpa mig i min stress utan att göra allt för att ställa till det för mig.
Hon packar upp varorna låååångsamt, hon säger OJ och går väg och hämtar något medan jag står och väntar. En gång så hämtade en tant TAMPONGER....men fan. Hon borde ha slutat haft mens i början på 1950 talet....

Sen ska de prata med kassörskan LÄNGE...det spelar ingen roll om det är en spanjorsk butiksbiträde som fattar nada...de ska alltid tugga massa skit "ja..jag har så problem med mitt ben förstår du. Doktorn bara skakar på huvudet och säger att det inte går att höra något alls. Bara ta tabletter!. Tabletter? Aldrig säger jag då. Jag som inte ens druckit lättöl i mina dar. Jroå. Min första man var alkoholist. Sven hette han. Snäll var han...när han inte drack alltså. Jag försökta att ringa till honom minsann. Men han hade visst varit död i 15 år. 15 år!! Tiden går fortminsann."

Sen har man missat bussen, och inte bara den,,utan ett par bussar till. På bussarna så äger penisonärerna allt utrymme. De siter där med sina rullatorer av lyxmodell och VÄGRAR att flytta på sig. Man ser i deras ögon "inte ska jag flytta mig ditt svarthårfärgade luder. Jag har betalat skatt i alla mina dar"
Då tänker jag "borde ha slösat pengarna på rynkkräm och viagra till din man i stället.
Sånt tänker jag alltid när jag ser en gammal tant. I bland säger jag till dom också.-
Paraply i huvudet. AJ

PÅ HM en gång så stod det en tant framför mig. Säkert 95 bast. ..som köpte STRINGTROSOR!!! Jag ville fan dö. Jag såg bilder framför mig när denna degklump till tant sakta, sakta rullar naken fram genom sovrummet (tar säkert 4 minuter att ta sig 5 meter) och säger med skrovlig röst "Agaton. Nu kommer jag med underlivet till dig ett tag. Se va fin jag är."
Sen hur själva sexakten ser ut vågar jag inte tänka!!

Stringtrosor? Vad köper hon här näst? Läderpiska?
Jag menar, hon kanske hinner avlida innan hon ens kommer hem. Eller vill hon vara fin för begravningsbyrån?
Begravningsentrepenören kliar sig själv i skägget och tittar på Agdas skrev, öppnar trosan lite diskret
""hmm. det luktar inge vidare. Inte alls. Inte alls. Kåldormar? Men hon har fina trosor och en välansad buske. Agda var en fin människa.

Im back

Bloggen snart uppe igen.  Legat nere ett tag som ni säkert har märkt:)

RSS 2.0