Lasse Frölanders nya karriär!

Lars Frölander, simmaren är med  i "Stjärnor på is" - föresten ett program som borde läggas på is. Han kämpar tappert på i varje avsnitt och bjuder tittarna på en del riktigt bra saker. Detta har naturligtvis satt spår i Frölanders liv. Han har nästan fått storhetsvansinne av detta. Han tycker numera att man ska frysa isen i bassängen så han får ta fram skridskorna för att visa sin manlighet genom att klä sig i rosa och göra piruetter! För övrigt kan man undra vem som följer denna serie slaviskt?  Det måste vara människor med allvariga pyskiska störningar - kombinerat blandmissbruk.
Hursomhelst så googlar Frölander sig galen igenom Internet. Vem av världskändisarna är han mest lik Tom Cruise när han var med i Top Gun? Sylvester Stallonne i Rocky när han övervann Ivan Dragos fantastika järnslägga.  Frölander njuter och sätter sig och matsurberar framför hallspegeln.

Svaret kom dock i Aftonbladet i lördags , där skriver Ninna Johansson svaret som Lasse och alla andra undrat svaret på:
"Lasse - årets Anna Book" Haha. Jag menar hur tar man en sådan åsikt? Med ett hastigt självmord?Med livslång terapi och tvångsvård? Undrar hur Lasse tänkte när han satt där med tasken framför hallspeglen? Hur såg hans min ut? Hursomhelst så totalkracschade hans framtidsdrömmar? "Lasse - årets Anna Book" Är liksom "Lasse - årets hjärntumör" Detta är ju en jämförelse som kan krossa vem som helst., Men allvarigt: Var är likheterna?


Kommentarer
Postat av: Beundrare not

Hur gör man när man matsurberar?

2008-11-14 @ 08:55:41
Postat av: Lesbisk Hankatt

HejJag kan bara beklaga att du har svårt att läsa felstavade ord. Måste vara jobbigt. Jag kan rekomendera en SFI kurs för att det ska bli lättare för dig i din vardag. Kram Hankatt

2008-11-14 @ 17:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0