Tyskalärare - ett kärt ämne!

När vi började sjuan så skulle vi ha tyska, Vår tyskalärare hette Britt och hade snygg häck det  minns vi alla pojkar, Det var väl enda lektionen då vi ville sitta längst fram!

I vår klass var fördomarna placerade före fakta, så naturligtvis var Britt nazist och Hitlers nämaste man. Hitler själv gömde sig i Mjölby.  I våran tyska bok så presenterade man i första kapitlet de personer som skulle vara med i boken. De var teckande figuerer såg ut som någon vanskapt person hade ritat dem - bara för att skrämma oss till tystanden, En av personerna hette Petra och "sie ist RöntgenAssistent"  Det var vansinnigt roligt för alla för oss med underlivshumor., Britt, som dock var tämligen normal kunde inte förstå varför vi andra tyckte att det var roligt att hon hade ett sådant arbete,

Vad vi heller inte kunde förstå vad Britts egentliga syfte var med tyskalektionerna, Skulle vi vara en liten jävla trupp med 13åringar som skulle vara grunden till ett tredje världskrig? Skulle vi få öva i matsalen genom att kasta mögliga potatisar på rektorn? Skulle det bli tvång med Hitlermustach? Skulle det bli annat än vatten i duscharna.? I fyra veckor tordes inte en jävla elev från klassen duscha för att de/vi trodde att Britt skulle döda oss.

Fördomsfulla ungar. Usch!

Kommentarer
Postat av: Vickie

Ja jäklar. Tror dock ni hade varit söta i små hitlermuchar :)

2008-11-18 @ 11:33:06
URL: http://sweetprincesss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0