Robinson-Buba som förleläsare


Ett bra sätt att tjäna pengar som fd kändis är att börja föreläsa om något. I bland vill företagen som anlitar föreläsarna förena nytta med nöje och drar i gång en personalfest med en känd föreläsare. Detta uppskattas av personalen. Men det verkar som företagen skiter i vem förläsaren är ibland. Att välja på bland föreläsare är Tomas Fogdö, fd slalomåkarem som berättar om sin kamp för att bli friskare. Han är så anlitad att han inte ens har tid att kämpa för att komma tillbaka.
Veckans mest pinsama föreläsare är Buba Badije mer känd som Robinson Buba som fick alla äldre damer att fantisera om en svart mans lem. Buba åkte ur Robinson och glömdes bort. Han saknade kändiskapet och började föreläsa.
Ett stort svenkt företag anlitade denna man på en Kick Off. Företaget sålde kläder. Men den som bokat in Buba tänkte väl inte i första hand på föreläsarens budskap - utan endast kändiskap. -Va fan har du bokat in, skrek chefen till den som bokat in Buba. "Jag tror knappast att Bubas förläsning om näringslära i kattmat kommer att göra att vi säljer mer kläder utomlands! Herregud, när man ser karln så anar man att det inte är länga till folk kommer att tänka på våra barnarbetare"

Allstå, en del kändisar, om vi nu ska se Buba som kändis de gör allt för att hamna i rampljuset, en liten, liten stund till. De som ska lyssna på föreläsarna åker till nån jävla konferens som landstinget ordnat. Buba föreläser, ingen förstår, sen när alla går hem förrutom en 50 årig kärring som inte fått penis på år och dar som går fram till Buba där han står och flinar konstlat med en plastmugg som det står "Friska tag - Landtinget i Dalarna"
Ja.ja säger Buba till alla om går förbi utan att säga nåt "jaja. hehe jag är känd. Det var jag som var med I Robinson, ja hehe"

Herregud. Vem minns Buba? Han blev aldrig bjuden på nåt- han har inte satt på Lill-Babs som alla andra har gjort.- Det närmaste sex och kändiskrog han har kommit är att han torrunkade på Cafe Operas toalett en måndag förmiddag för fan!

Kommentarer
Postat av: valle

Hur vet du att han inte satt på Lill-Babs? Om nu alla andra har gjort det, så verkar hon ju inte precis välja och då kanske han har fått göra det också.

2008-10-07 @ 11:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0