Stefan Holm räddar OS

På artiklen på Expressen om Stefan Holm (jag för alltid för mig att han heter Staffan Holm...) Han hade vid ett besök i en skola visst hälsat på barnen "Hej, det är jag som är Staffan Holm, höjdhopparen" Alla hade reagerat. Utom Stefan själv.
Hur ska karln kunna hoppa 2.42 om han inte ens vet vad han heter?

Nåväl. Rubriken på artiklen är:

Holms krisplan - för att rädda OS


Har karln fått storhetsvansinne, kan man tolka då man läser rubriken? Vi vet att det här handlar om en föredettning som troligtvis inte skulle hoppa över en stängsel i en kohage i värmland längre. Tror karln att om han inte kan hoppa i OS så ställs tävlingen in? EN gång i världshistorien har ett OS ställts in, och det var på grund av andra världskriget. Staffan. Förlåt. Stefan kanske jämför detta med andra världkriget? I hans huvud så ser han de höga OS herrarna med tårfyllda ögon sitta på ett möte i ett inrökt kontor i Kina och en av dem säger: Vi måste ställa in dettta OS, ni vet den där killen som slår sig själv i ansikten hela tiden från Sverige. Staffan? han kan inte hoppa i denna tävling.

Vad är då Holms plan för att rädda OS? Jo, givetvis ska han göra allt för att tävla, även om han inte klarar kvalhöjden som är 1.04 (bästa reslutat i uttagningen i pygme-OS) Givetvis, tänker Stefan att altl faller med honom. Han funderar på att göra OS till en populärare tävling...han tycker de snackar onödigt mycket skit om det poltiska klimatet i Kina. Han ska minsann boka ett möte med de stora ledarna (Stefan har en vana av detta då kan brukar dricka kaffe med de lokala poltikerna i värmland), visa hur han göra när han hoppar, berätta om sin ribba osv. Sen ska kan misann hytta med fingret och säga "We in varmländ dont likes when you eats dogs and cats and the people must to learn that they can think self" Självklart så ska ledarna ändra på sig, krama om honom och säga att han var en god människa och att nu behövde man inte ställa in OS

Du är vacker Stefan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0