svenska foljet vädjar: Snälla Niklas Strömstedt sluta blogga!!

Alla som någon gång haft en skiva med Niklas Strömstedt förnekar det medans ångestattackerna kryper fram, och de försöker förtränga det med alla medel. Alla som varit på en Strömstedtkonsert förnekar det ännu mer. För vem kommer egentligen i håg denna man? Denna man som egentligen mest var känd för textraderna "....vi körde på en fågel och begravde den..." Fan., att man kan bli så känd för att köra på en ful gråsparv. Men Niklas tyckte det var vackert. Nu när han är bortglömd (jag tror tom Niklas har glömt bort sig själv) så åker han runt hela jävla Lidingö för att se om han kan köra på något nytt. I tisdags så åkte en humla in i vindrutan, Niklas försökte skriva " Humlan sa hum hum mumm mumm da da da da - på min vindruta som en krossat hjärta hum hum" typ.

I sin ensamhet bloggar Niklas en hel del. Alla som läser hans blogg inser att han behöver tvångströja och starka medicner. Detta är Niklas sätt att "ha kontakt med sina fans" Jag tror hans fan bodde i Laxå eller nåt sånt. Han heter visst Leif och ligger i coma sedan 1989. Niklas bloggar och bloggar. Men ingen bryr sig, Nu börjar det bli lite homosexuella anspelningar på hans blogg. "om jag blir homosexuell kanske jag blir känd?", tänker Niklas. Om ni kollar på en bild han lade in så förstår ni vad jag menar, En ung Niklas Strömstedt med en nästan naken Ralf Edström. Både ler. Båda myser och ser intima ut. Vad hände sen efter bilden tagits? En egen liten UEFA-cup hemma i Strömstedts välstädade pojkrum? Fick han in den? Vad lägger Niklas ut för bilder härnäst på sin blogg? Jag vill inte veta.Den glider in, den glider in i måål igen!

Kommentarer
Postat av: H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. Anne von Porat

vilken hemsk bild

hur jobbar en journalist är det för en speciell tidning?

du borde göra din blogg känd genom en intervju med dig själv

2008-10-04 @ 22:53:40
URL: http://veckomagasinet.se
Postat av: Cia

Men du avslöjar ju dig själv.

Hur många gånger om dagen är du inne på Niklas blogg egentligen?

Elakhet är förresten jävligt ute./Cia

2008-10-04 @ 23:02:25
Postat av: lesbiskhankatt

Cia, Cia suckar Jag har varit innne på Strömstedts pinsama blogg flera gånger. Den fachinerar mig. Karln skulle kunna skriva ett helt jävla A4 papper med tusen ord - utan att ens kunna beskriva hur en sol ser ut!

Elakhet ute? Det är ju sånt folk tycker är kul! eller sitter du och masturberar till Anaslagstavlan...?

2008-10-05 @ 12:42:54
URL: http://lesbiskhankatt.blogg.se/
Postat av: Cia

Lille vän!

Det är tydligt!

Du är ju faktiskt bara avundsjuk.

Och rätt talanglös om jag ska vara ärlig./Cia

2008-10-05 @ 19:14:08
Postat av: Hankatt

Avundsjuk på Niklas Strömstedt HAHAHHAHHAAH=) det var det roligaste jag har hört!!!

2008-10-05 @ 20:00:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0